Klant reviews

“Ik heb de karikatuur zojuist ontvangen en ik vind hem hartstikke leuk geworden. Mijn ouders zijn goed herkenbaar en leuk dat de hond er ook op staat. Nu ga ik hem nog even in een leuk lijstje stoppen en dan als kado aanbieden. Heelveel dank.”
– Sabine Cools, Zwolle

“Vandaag de tekening binnen gekregen. Netjes op tijd en de tekening is PERFECT, m’n broer precies zo als hij is. Ik wil de tekenaar bedanken en mijn complimenten overbrengen.”
– H. van de Pol, Amersfoort

“Afgelopen maandag kreeg ik mijn bestelling binnen. Wat zijn de karikaturen leuk geworden zeg! En ook nog eens zo snel bezorgd, echt heel fijn. Mijn complimenten voor de snelle afhandeling en het mooie resultaat.”
– Irene Appelhof

“Hartelijk bedankt voor de karikatuur, hij is super super leuk geworden! We zijn er echt blij mee! Hartstikke bedankt!”
– Vriendelijke groet Paul en Tineke Jeekel

“Schitterend!!!! We zijn zeer tevreden!!! We hebben vandaag de karikatuur binnen gekregen………erg treffend dank je wel!!”
– groetjes, Ankie, Carmie en Nancy

“Bedankt, De ontvangen karikatuur is erg geslaagd. Knap hoe jullie details weergeven en de personen tekenen zoals ze echt zijn zonder ze te kennen.”
– Met vriendelijke groet, Miek Hoekzema, Sittard

“Bedankt voor de tekening. We vinden hem super, hij is al naar de drukker om er uitnodigingen van te maken.”
– groetjes, erik en hanny, Utrecht

“Hallo, Vandaag de karikaturen ontvangen, het is in een woord samen te vatten! GEWELDIG!! Kom zeker meer bij jullie terug!”
– Met vriendelijke groet en nogmaals bedankt, Henk

“Hartstikke bedankt voor de snelle service! De groepstekening is echt heel leuk geworden en geheel naar onze zin.”
– Karin van de Wiel

“Goedemiddag, Wij hebben de karikatuur vanmorgen ontvangen, waarvoor hartelijk dank! Deze karikatuur is zeer geslaagd en zal zeker bij de ontvanger in de smaak vallen.”
– Met vriendelijke groet, Eco2Clean B.V.

Hallo, hartelijk dank voor de snelle levering. Ik ben er heel blij mee.
– Groeten, Rien

“Beste, ik dank u voor de snelle reactie. Het is een prachtig resultaat!!! Echt chapeau!!!
– Met vriendelijke groeten, Kim van de Velde en familie

“Beste Karikatuurservice, bij deze meld ik U de goede ontvangst van de bestelde karikatuur. Ik wil U feliciteren met het prachtige resultaat, en zal het zeker niet nalaten om bij de volgende gelegenheid weer bij U een bestelling te plaatsen.”
– Bedankt! Groeten, Ludo

“Goedemiddag, reeds eerder heb ik een karikatuur van u ontvangen en die was super. Nu heb ik het idee om een karikatuur van mijn gezin door u te laten maken. Mijn gezin bestaat uit 4 personen en deze karikatuur wil ik graag in kerstsfeer laten maken. Hoop dat dit mogelijk is?”

“Bedankt, de gelijkenis is treffend!”

“Hallo, hartstikke bedankt voor de snelle levering van de karikatuur!! Kon hem s’avonds op het afscheidsfeestje nog geven en dat was een groot succes!!! Bedankt voor de goede service!!”
Met vriendelijke groet, Carin van Doorn

“Super! Heel erg bedankt voor de tekening. We vinden hem geweldig geworden. We zijn erg tevreden over het resultaat!”
Met vriendelijke groet, René Tiemens

“Hallo, de karikatuur is goed gelukt! En ook lekker snel en op tijd.”
– Bedankt! Leontien

“Beste Karikatuurservice,
De karikatuur van Regien was een groot succes, bedankt daarvoor!”

– Carla Theunisse

“Hoi, ik weet niet of ik al had gereageerd, maar wij vinden de tekening echt hartstikke leuk!!! Dank je wel!!”
– groetjes, Anja

“Hallo, Hartelijk dank voor de ontzettend leuke karikatuur. Ik weet zeker dat mijn man hier heel erg blij mee is.”
– Met vriendelijke groet, Gerdien van Straaten

“Beste, bij deze meld ik U de goede ontvangst van de bestelde karikatuur. Ik wil U feliciteren met het prachtige resultaat, en zal het zeker niet nalaten om bij de volgende gelegenheid weer bij U een bestelling te plaatsen.”
– Bedankt! Groeten, Ludo

“Helemaal top gedaan. Mocht ik voor de derde keer een poging wagen om te trouwen dan kom ik zeker weer bij u terecht!”
– W. Huizing, Utrecht

“Tekening is heel fraai geworden en was een geweldig succes. De nodige mensen hebben gevraagd waar de tekening gemaakt is en volgens mij hebben zich ook al mensen bij jullie gemeld voor een nieuwe opdracht. Dank voor het geleverde werk, support en de snelle service. Graag tot een volgende keer!”
– Vriendelijke groeten, H. van Wulften

Lees hier de recensie over Karikatuurservice.nl op webwinkelsite Ciao:

KARIKATUUR, WIE DURFT?!

5 Sterren

INLEIDING:

Ongeveer een half jaar geleden zat ik weer eens te tobben over een origineel verjaardagscadeau voor mijn partner. Wat geef je nou iemand die niets weet te vragen en bijna alles al heeft? Waarschijnlijk een vraag die bij vele verjaardagen wel eens voor zal komen. Mijn oog viel plotseling op een advertentie over een karikatuur. Op zich leek me dat wel een leuk idee en na wat internetten kwam ik terecht op de site van karikatuurservice.nl., een site die mij overigens gelijk al aansprak. Ik vond dit zelf een origineel en zeer persoonlijk cadeau!

BEDRIJF:

Karikatuurservice.nl is een online service van CartoonistLive, een bedrijf in Amsterdam dat bestaat uit een groep enthousiaste karikaturisten en sneltekenaars. Zij hebben in de loop der jaren ervaring opgedaan in het binnen en buitenland. Tegenwoordig treden ze vaak op bij feesten en evenementen. Het bedrijf bestaat sinds 1997 en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste cartoonisten collectief van Nederland. Mede dit laatste aspect gaf mij ook de doorslag om met dit bedrijf verder in zee te gaan.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Ik zal in het kort beschrijven wat er aan de karikatuur vooraf gaat. Aller eerst hoef je geen gebruik te maken van een account, iedereen kan dus zonder poespas bestellen via deze site.
Je begint met het zoeken van een duidelijke foto van de desbetreffende persoon.
Ik had een foto uitgekozen waar mijn dochter ook op stond. Voor voorbeelden verwijs ik je door naar de zeer kleurrijke en overzichtelijke website..! De foto verstuur je digitaal naar het betreffende e-mail adres samen met je gegevens.

Op het laatst (spreekt voor zich op de site) word je gevraagd een kort verhaaltje te schrijven over de desbetreffende persoon. Je kunt daarin bv. hobby’s, sporten of andere belangrijke eigenschappen/wetenswaardigheden vermelden.

AFHANDELING:

Nadat je gegevens en foto’s zijn verstuurd, kreeg ik gelijk al een ontvangst bevestiging van het bedrijf.
Er bestaat dan de mogelijkheid om online te betalen. Nadat ik het bedrag had gestort kreeg ik tot mijn grote verbazing al snel een mail waarin stond vermeld dat het artikel al verzonden was. Ik werd dus keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelde product en bovendien werden alle afspraken na gekomen die op de site vermeld staan. De volgende dag werd mijn bestelling keurig verstuurd via e-mail.

RESULTAAT:

Een prachtig, goed lijkend, handgemaakt kleurenportret van mijn partner. Ontzettend goed getekend en zo herkenbaar en lachwekkend tegelijk! Het resultaat overtrof mijn verwachtingen en de kenmerken die ik had beschreven waren mooi verwerkt tot één geheel. Het voetbal shirt van zijn favoriete club had hij aan, luierend in het zonnetje voor onze stacaravan (daar had ik ook een foto van opgestuurd) en natuurlijk met het bekende pilsje in zijn hand. Maar het aller knapste vond ik nog, het was hem gewoon ‘ECHT’!
Heel knap om van een foto van iemand die je helemaal niet kent zo’n goed portret te maken.
Natuurlijk was ik net zo nieuwsgierig op de reactie(s) op dit unieke cadeau. ‘Verbluffend’, mijn vriend herkende zichzelf er helemaal in en was net zo sprakeloos als ik!

MENING / CONCLUSIE:

Het is niet voor niets dat ik die week daarop gelijk een nieuwe karikatuur had laten maken maar dit keer van mijn vader (voor vaderdag). Ik had er nu helemaal alle vertrouwen in en ben toen ook daarin weer niet teleurgesteld. Weer zijn alle afspraken goed nagekomen en duurde het vanaf de bestelling 24 uur totdat ik de tekening in huis had. De tekening is op een grappige manier neergezet en bovendien heel kleurrijk.
Ik vind vooral de prijs zeer laag. Je hebt nog vele andere mogelijkheden voor dubbelportretten en groepskarikaturen. Voor een indicatie voor die mogelijkheden en prijzen verwijs ik je weer door naar de kleurrijke site. Bij ons hangt de tekening ingelijst aan de muur en iedereen die binnen komt moet lachen, een verdere uitleg van de tekening is overbodig, de tekening spreekt voor zich!!!!!!!

Ik kan het iedereen aanraden ! WIE DURFT!??????????

Share:
© Copyright Karikatuurservice 2007-2021